ett löfte??

bara så att ni vet så håller jag igen nu.. jag har väldigt mycket mer och säga här på bloggen men just nu håller jag igen för som jag vet av mina och andras erfarenheter så har skolan en tendens att lägga sig i vad vi gör på nätet men så fort jag har slutat så blir de nog roligare!! xD

//BECCIS!!

!"#¤%&/)=?`?=)(/&%¤#"¤¤%/

F** de va precis det här som INTE skulle hända nu!!!!!

Thess e smart hon!!

vill bara säga att thess här VÄLDIGT rätt i detta inlägg!! och jag håller absolut med!!

drar ner mot stan snart!

som rubriken säger så ska vi snart dra oss ner mot stan igen.. vi va ju där innan och gick på marknaden och lite så.. men om en stund ska vi gå och äta på bambu city(?) den vid filmstaden.. efter de så drar jag och elina till rix fm festivalen så vi får väl se vad som händer ikväll! xD (A) yeh, yeh.. nu ska jag "piffa" lite och sen ska vi nog dra! men ni får ha de bra!! ta de lugnt i kväll och drick inte för mycket!! x)

//BECCIS!!

Godmorgon!

okej då.. de va en stund sen jag gick upp men jag har ätit frukost och gjort mej i ordning.. om en stund kommer kempianerna! och då ska vi slänga i oss lite mat och dra ner på stan till Jönköpings marknad jag tror att madde, fredrik och kallina kommer en sväng me! de blir nog nice! ikväll blir de rix fm!! tror att elina skulle me annars får vi se vem man träffar där.. juste måste plugga lite nån gång ida me men de löser sig nog.. (Y)

//BECCIS!!

mys kväll!!

sitter här i farmors soffa med pappa och halv tittar på nån film.. kvällen har vart mys me pappa och så och imon blir det plugg, marknad och rix fm (tror jag)! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. mår inte så jävla bra nu om jag ska vara ärlig! pallar inte riktigt.. de e helt enkelt för mycket.. men, men jag har bestämt mig för att klara detta också.. omskar bara att de va fler som verkligen fattade vad jag behöver och kunde stötta mej..

//BECCIS!!

en "återfalls dag"..

som rubriken säger så är det en riktig "återfalls dag".. Bajs säger jag bara!! nu när jag äntligen kände att jag hade "skärpt till mej" och att jag skulle klara av alla dagar i skolan ända tills vi slutar!! men nu ligger jag ändå här hemma i trägården och ska göra lite hemma manikyr/pedikyr på mig själv fast jag vet att jag borde plugga.. jag blir så sjukt arg och besviken på mig själv!! jag ville verkligen klara terminen ut nu när de bara är några få veckor kvar!! men igår bröt jag ihopp totalt vet knappt varför.. men de va nog ett av mina berg av småsaker som slog mig..
så nu blir de till och försöka ta hand om mig själv lite idag och hoppas på det bästa till imon..

//BECCIS!!

Förlåt sofia!

kom på att jag lovade Sofia å skriva en grej och lägga in en länk i ett inlägg igår men jag orkade/han inte då så jag gör det nu istället!
igår satt vi och snackade på svenskan och kom fram till att Sofia skulle hem och "kolla på film" med sig själv!! för stunden så va det VÄLDIGT roligt!!
det jag skulle länka till är det här! det är sidan där man kan se Bella och Tyra show och varför länkar jag dit!? jo vi satt även och pratade om rap-attacks från The voice och Sofia undrade om jag hade sett den med Kissie men det har jag inte (än..) ska se den snart! men i alla fall så kom jag och tänka på hur jävla barnsligt Kissie betedde sig i programmet!! Sofia hade inte sätt det och visste inte hur hon skulle hitta det! så därför länken!!

Edit: nu har jag sett rap-attacken sjuuukt kul!

//BECCIS!!

ang. "maja"

så kan jag inte skriva mer nu för i och med att jag mår dåligt redan innan detta och nu har fått MASSA skit för det jag redan skrivit så känner jag att jag inte orkar få mer skit för detta.. Tyvärr! då jag lätt hade kunnat skriva många långa inlägg om vad som händer, hur omogna vissa är osv.

jaja.. mina dagar går i princip ut på att försöka klara av och överleva en dag i taget fram tills skolan slutar.. då är planen att jag ska försöka satsa all tid på att reda ut mitt liv eller i alla fall börja..

//BECCIS!!

bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1761151/becca?claim=54bkygujrme">Följ min blogg med bloglovin</a>

Haha!

jag hade precis tänkt skriva ett inlägg om att jag inte har något vettig å säga eftersom inget/inget har provocerat mig tillräckligt senaste dagarna..
MEN! jag sitter och tittar på 27 dresses på tv 4 och nu mitt i filmen kommer fucking tv 4 nyheterna!! vad e de för jävla skit!? kan dom inte sända de innan eller efter filmen!! blir så arg!! HATA tv 4!!

ja juste har inte skrivit nåt om gårdagen heller.. kan tyvärr inte skriva om allt har på bloggen då lite fel människor kan läsa tyvärr.. men de va i alla fall jag, Hannah, Johana, Marre, Amanda, Agnes, Vanja, Bella och Elin.. vi av i Agnes mormors lägenhet eftersom att det regnade så.. vi hade enligt mig jätte kul i alla fall nästen hela kvällen. de va väldigt synd att det slutade som det gjorde.. men, men.. FÖRLÅT förresten till alla tjejerna (och Sofia) för att jag flummade sönder igår kväll.. xD
Jag älskar er i alla fall!

//BECCIS!!

goodiebag!


jag är med i utlottningen av en somrig goodiebag från lindas sminkblogg!

Godmorgon!

nu har jag precis skrivit klart min SO uppgift om världens befolkning! sista minuten människa? nehe!?  har sovmorgon idag! =D börjar 10.30 NICE!! efter skolan idag är det band rep som gäller!! vi får väl se hur det går.. vet inte om vi ska fortsätta med vår låt eller om jag skulle ha kollat på den gamla låten till idag.. men, men..
jag känner att detta blev ett ganska tråkigt inlägg men jag har nog inget vettigt å säga såhär tidigt på morgonen! xD aja! ville bara säga GODMORGON!! hoppas ni får en bra dag!

//BECCIS!!

Tävling!

jag är med i tävlingen om 3 mineralskuggor från www.eyeslipsface.se tävlingen hålls av molkan och ni hittar den här



Ny kategori!

jag har skapat en ny kategori som heter regler, regler och åter regler! där kommer jag skriva mina åsikter om lite olika (konstiga?) regler i mitt hus, i andras hus, i samhället, i skolan osv..

så jag tänkte börja med en idag!
Jo det här med att man inte får ha keps/mössa på sig på lektionerna i skolan!! det har jag funderat på länge vad det ska va bra för!?! de e ju egentligen bara en gammal regel som inte har något syfte!! eller har jag helt fel?? jag fattar liksom inte!! och när någon säger emot och frågar varför dom inte får ha sin mössa så har lärarna inga vettiga svar!! det stör mig lite!! och nu kommer ni väl säga att jag är rasist men jag lovar det är jag inte!! men om muslimer får ha sin slöja kan väll de som så gärna vill ha sin keps på sig få det dom med!! för om man tänker lite nån som är hiphoppare tycker kanske nästan att det är som en religion!! jag fattar inte varför det är något att bråka om!! låt de som vill ha sin mössa/keps!!!!!! 
eller vad tycker ni?

//BECCIS!!

Jag = tråkig!!

ja jag vet att jag är tråkig men jag har inte så mycket å säga om dom senaste dagarna allt har vart väldigt mycket upp och ner!! vet inte!!!!

men världens största tack till Medea som bara ringde så där fast hon va på jobbet!! du är en ängel!<3

//BECCIS!!

Dagen-inte som planerat!!

Nu sitter jag här hemma och tråkar som vanligt!! Börjar bli SJUKT trött på de nu!!
Hade ju egentligen planerat spelning el. fest ikväll!! Men eftersom att morgonen blev som den blev så orkade jag inte..
Och vadå morgonen? Jo de va väl ett litet världs krig här hemma igen i morse vilket som vanligt slutade i meningslösa tårar! Detta tar givetvis ganska mycket energi och jag tänker inte sitta här och berätta vad det handlade om just nu för då kommer jag bryta ihop igen och det orkar jag inte!!
Men om nån har tid och vill höra lite tårar m.m. så e de ju bara å ringa!!
Så eftersom att detta sög ut all min energi i morse så har jag inte haft nån ork å göra mig i ordning och sticka iväg med andra ord så har jag vart hemma som vanligt!
Men de va väl okej trevligt vi grillade lite och så! GÖTT!!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Får väl läsa lite bloggar och så.. Skulle behöva prata med nån men vet inte vem jag orkar prata med och vem man vågar ringa och framför allt vem man kan lita på! men, men.. "It sucks to be me" liksom!!
Aja! God natt ifall jag inte skriver mer!!

//BECCIS!!

Tävling!



Jag är med och tävlar om en ring från cocoo.se
Tävlingen finns här hos sheriilyn!

själv tävlar jag om den här godingen


TÄVLA NI MED!!

//BECCIS

!?!?!?

Ångest och depp en hel dag, man mår skit! När man äntligen har bestämt sig för att gå och lägga sig och försöka sova, man går  toa och gör sig i ordning.. men på vägen tillbaka till sängen så hör man att det är bråk på övervåningen "nu igen" tänker man. men de e fortfarande jobbigt! Man går och lägger sig i sängen, tar fram telefonen öppnar ett nytt sms försöker hitta nån person i kontaktlistan spm man kan prata med och som kan va vaken och borjar skriva "bråk här hemma nu igen! :( jag orkar inte!! är du vaken?" sen ångrar man sig! vill inte störa, vill inte förstöra alla andras liv också! man raderar smset och bestämmer sig för att klara sig själv! lägger ifrån sig mobilen och sätter på sex in the city på tv:n istället!

ÄR DET RÄTT!?
ÄR DET SÅ DET SKA VA!?

//BECCIS!!

en liten fråga!

vad e de som e så jävla konstigt me å åka till hemmakväll en torsdag kväll klockan nio, halv tio???

Känslor...

jag vet inte längre.. det känns som att mina känslor glider längre och längre in o dimman.. dimman där allt försvinner.. jag vet inte riktigt vad som händer.. jag vet inte om det är bra eller dåligt!.. för stunden gör de lite så att jag mår bättre.. men jag kan lova att allt kommer skita sig så småning om.. jag måste hitta tillbax till mina känslor och tankar för annars kommer det inte bli bra!!
jag behöver HJÄLP!! jag vet det och jag säger det! får jag nån hjälp då? lite men det räcker inte jag behöver er!<3

//BECCIS!!

silent treatment!! forts.

idag har jag lite uppdatering angående "silent treatment inlägget" !
personen vi kan kalla henne Maja!  (anledningen till att hon får ett låtsas namn är att jag nämligen kommer få massa skit för detta annars det kommer jag troligen ändå men det skiter jag i! för så länge jag inte nämner personens riktiga namn kan jag inte se att jag gör något fel!)
jo! Maja pratade ju inte med mej på hela dagen igår! inte idag på dan heller vad jag kan minnas..? sen satt Maja med oss i matsalen idag.. och låtsades som om ingenting.. jag blev lite smått pissed off och bestämde mej för å hålla käften hela lunchen.. jag sa detta till dom andra jag satt med innan Maja satte sig vid oss för att dom inte skulle ta illa upp!  barnsligt jag vet men så jobbar jag!!
sen precis när vi hade slutat satt jag och pratade med Hannah och Elin då kommer Maja (kommer inte ihåg alt vi sa exakt men samtalet lät nåt i stil med:
Maja: Becca.. hur ska vi göra
Jag: med vad?
Maja: med allt!
Jag: *spelar dum* vah?
Maja: ja de e bara en månad kvar här.. jag vill inte att vi ska vara osams!
Jag: det vill inte jag heller men jag orkar inte ha en relation som bara får mej att må dåligt!
Maja: mår du dåligt för att du är med mej?
Jag: nej men jag mår dåligt av att aldrig bli accepterad och respekterad för den jag är!
Maja: jag respekterar dej fullt ut!
Jag: VISST!
Maja: jag gör det!
Jag: VISST!

Maja fortsätter med massa om att hon blev så ledsen över det jag skrivit och att hon grät när hon läste det, tydligen var det synd om henne också och hon vill inte kasta bort 16 års vänskap tror hon att jag vill det eller?? men jag kan ju fortfarande inte fortsätta umgås med någon som om ingenting när jag mår dåligt av det! det va även något om att hon visste att jag mådde dåligt men inte varför typ? osv.osv.

samtalet avslutades i alla fall
Maja: man jag backar lite nu så kan du prata med mej när du vill! du kan alltid prata med mej!
Jag: okej..
Maja: hejdå ses imon
Jag: hejdå!

okej vart vill jag komma? jag vet inte.. vill mest få ur mej skiten.. och säga att jag från och med nu inte kommer låta folk sätta sig på eller trycka ner mej längre!!

undrar om det e nån annan som tkr att detta är okej??
vill på peka att jag inte på något sätt sagt i själva texten att det är till Maja utan bara skrivit mina tankar! det kunde lika gärna va menat till "Berit" eller mej själv..

//BECCIS

LYCKA!! - Hittade tre storfavoriter i köket!

var sjukt gottesugen nyss som ganska ofta på kvällara (abstinensbesvär? - aje men!!)
började i alla fall rota i köket!! och vad hittar man där om inte tre "gammla" favoriter:


kelloggs special K strawbarry and dark chocolate
så underbart god!

ska givetvis serveras med fil!

och då ska de ju vara arlas lättfil
visst e lättfil väldigt mycket godare än vanlig fil!!


Rubicons passionsfrukts juise är ju så SJUUKT god!!

Stort tack till den som hade handlat!! xD

känner att jag borde skaffa en kamera istället för att ta google bilder! xD

//BECCIS!!

silent treatment!!

haha!! en viss person har TOTAL IGNORERAT mej heela dan idag! tror inte hon har sagt ett ända ord!! allt detta på grund av en grej jag skrev på bilddagboken och min gammla blogg.. på bdb fick jag en kommentar "Becca...vad det här till mig?"  jag svarade "vad tror du!" och sen dess har INGET sagts!! vi får väl se vad som händer med detta.. xD

om en stund kommer pappa och monika och hämtar mej och razze och då ska vi til stan och fika lite.. *MYSIGT*
sen har jag trumlektion och efter de blir de väl hem och sova eller nåt.. så roligt e mitt liv! x)

//BECCIS!!

godmorgon!

gomorron, gomorron!! udag börjar jag "tidigt" 8.20.. efter skolan blir de eventuellt till å ta en fika me pappa om vi hinner och sen har jag trumlektion..
jag har inte så jätte mycket å säga just nu mer än: GOD MORGON UPP OCH HOPPA ALLA GLADA!! xD

//BECCIS!!

Hannah är söt!!!

Haha stor tack till Hannah som fixade bloggen åt mej!!
dock så har hon stavat fel på mitt namn! xD Rebecca ska de va inte Rebecka :)
jag är skit dålig på blogg design och så det va därför hannah fick göra den! ska jag vara ärlig så är jag rätt dålig på allt som har med datorer och göra! vill dock gärna lära mig!! xD *blink,blink*

jag har haft en full späckad, jobbig och rolig helg!

Fredag: skola hemkunskapen drog över lite som vanligt! sen åkte jag hem.. softade lite mins faktiskt inte riktigt vad
jag hittade på! xD jag pluggade lite dressyr program och va arg på mamma och stefan som vanligt! xD
sen ville hannah och mattias att jag skulle komma och umgås me dom så då gjorde jag de! (mattias kör galet! xD)

Lördag: äkte till stallet kl. 12 nån gång.. gick runt där en stund.. sen va de tävling som gälde dressyr för en gångs skull! dock så hade tydligen min häst skötare (razze) ledigt för att åka och bada med sina kusiner! "/ hade Valdo de gick skit bra! om någon undrar så red jag dressyrryttartest I:1 fick ganska bra kritik och ett slutbetyg på 6,0! efter tävlingen va jag kvar i stallet efter som att jag hade helgjour! allt gick bra som vanligt lite små strul med insläppen bara! xD sen åkte jag till mormor och morfar i kaxholmen eftrsom att familjen va där jag fick pizza, gosade lite me otto och sen åkte vi hem och sov!

Söndag (idag): åkte till jfk vid ett halv två nån gång efter som att va skulle prov rida för ridläraren vi ska ha när vi börjag gymnasiet till höst! de va jätte kul! hade en jätte fin häst Elisa (?) ridlärare va jätte trevlig och allt gick bra! när vi hade ridit va de lite "uppvisning" (vi fick prova också) med två shäfrar, Grytan och Texas!!

nu ska jag kolla lite facebok och så sen blire sova!

// BECCIS!

lite om bloggen, från mitt perspektiv

hej!
nej , nu är det inte Rebecca som skriver. Det är Hannah.
Hennes underbara flickvän! (;
ohja. ni älskar det!

ja, becca har iaf fått för sig att hon ska blogga på riktigt nu. så jag har designat henne en blogg och hoppas hon blir nöjd. :)

iallafall.
Bara för att jag också kom på namnet på bloggen tänker jag förklara.
eller inte förklara för hon kanske inte vill gå ut med allt.
men becca?
jag älskar dig , och allt du går igenom vill jag gå igenom med dig.
du betyder världen för mig!
jag kommer alltid finnas för dig när vi bröjar gymnasiet och allt!
min mobil är ALLTID på för din skull.

och du ska inte ta dina problem med en nypa salt. det kommer inte lösa sig i längden.
inte ens en handfull salt kommer lösa detta.
men jag kommer hjälpa dig.
för jag älskar dig och finns alltid!
/ din alldeles egna flickvän, hannah <3


här kan ni också läsa min blogg (:
(öppnas i nytt fönster)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0